Horari: De dilluns a divendres de 9h-19h | Tèl: 977082464 | 678436973

Troba
el benestar
que necessites

Davant l’augment de l’esperança de vida, creiem que els recursos per al benestar de les persones permeten que aquestes gaudeixin de dècades de jubilació amb una millor qualitat de vida. Per posar-hi el nostre granet de sorra, oferim un servei especialitzat a Reus i rodalies.

Aquest servei sanitari inclou tant articles de venda com ajudes tècniques: Ajudes per al bany, de prevenció d’escares, de descans, auditives i de telefonía mòbil. També tenim ajudes a la mobilitat, com cadires de rodes manuals o elèctriques, bastons i crosses, caminadors, grues d’elevació i de bipedestació o rampes i remuntadors.

 

Per la cura dels peus, oferim calçat: tant postquirúrgic, geriàtric o laboral. Plantilles a mida, prefabricades i complements, com silicones pèdiques. A més, també tenim tota mena d’ortesis: coll, espatlla, colze, tronc, maluc, genoll, turmell, peu, mà i canell.

 

Productes per al tractament i la prevenció de la incontinència: travessers, pijames o dispositius per a incontinència.

 

Pròtesis mamàries i pròtesis parcials per restablir la mama després d’una mastectomia.

 

De la mateixa manera, en ortopèdia infantil, oferim ajudes a la mobilitat: caminadors, bastons i cadires de rodes. Tenim ortesis per als més petits, calçat ortopèdic amb formes especials i coixins o altres productes per prevenir i tractar deformitats del crani infantil.

QUINS SERVEIS OFERIM?

BOTIGA ONLINE:

Un valor afegit és la possibilitat de rebre a domicili els productes del catàleg exposats al nostre web.

Tanmateix, hi ha diversos productes que han de ser prescrits per un metge especialista i per aquesta raó, no se’n pot gestionar la venda mitjançant la nostra botiga en línia.

Disposem de pagament per transferència bancària i enviament directe. Consulteu-nos-en el preu i les condicions.

FINANÇAMENT A MIDA:

Sabem que hi ha productes d’ortopèdia que són necessaris malgrat que tenen un cost elevat, a causa de la tecnologia que emprà i els materials de fabricació utilitzats. Per això, volem ajudar-vos a fer que l’import no sigui un impediment oferint-vos un finançament a mida.

Fins 6 MESOS SENSE INTERESSOS*

* Aprovació subjecta a la situació financera i de risc del client en el moment de la tramitació.

Es tracta d’una forma de finançament simple, ràpida, sense complicacions i segura que us ofereix la possibilitat de dividir el pagament de la vostra comanda fins a 6 mensualitats sense interessos addicionals, amb un sistema de quotes fixes independentment del nombre de mesos que trieu per fraccionar el pagament i sense interessos addicionals.

ORTOPÈDIA TÈCNICA A MIDA:

Realitzem la medició, el disseny, la fabricació i la adaptació de productes ortopèdics a mida, orientats a un pacient determinat i fabricats d’acord amb la prescripció del facultatiu especialista, i a partir de la interpretació prèvia d’aquesta prescripció.

 • Aparells de marxa
 • Pròtesis
 • Calçat a mida
 • Cotilles correctores
 • Ortesis plantars
 • Termoconformats per a les extremitats inferiors (Ortesis peu-turmell dinàmiques)
 • Termoconformats per a les extremitats superiors
 • Bitutors
 • Fèrules correctores
 • Fèrules flexibles per a la immobilització impermeables
 • Seients posturals

TRANSPORT I MUNTATGE A DOMICILI

Ortopèdia Robusté us ofereix un servei de transport i muntatge especialitzat per part dels nostres professionals del sector.

Disposem de 3 línies d’enviament per als articles adquirits tant a la botiga física com al nostre web.

 • Enviament a Domicili: Es lliura al domicili del client
 • Enviament a domicili + muntatge: Es lliura al domicili del client i se’n fa el muntatge.
 • Enviament a peu de carrer: El producte es lliura al portal del client.

LLOGUER DE MATERIAL ORTOPÈDIC A REUS I RODALIES

En determinades situacions ens veiem obligats a buscar una empresa propera i professional que ens ajudi durant el període que ha de passar fins a recuperar del tot la salut. A vegades, cal recórrer a articles d’ortopèdia, com per exemple, una cadira de rodes, un caminador o un llit articulat elevable. En aquests casos el lloguer de material ortopèdic és una opció rendible i pràctica. A més, si es produeix la circumstància que inicialment voleu llogar l’article i provar-lo abans de comprar-lo, us oferim l’opció de llogar material ortopèdic amb opció de compra; en aquest cas, us deduirem els diners que ja hi hagueu invertit del preu final (en el cas de lloguer amb opció a compra, amb un màxim de 2 mesos de lloguer).

SERVEI TÈCNIC DE REPARACIÓ (SAT)

Us oferim la possibilitat que repareu els articles d’ortopèdia, com ara cadires elèctriques, escúters i grues. Disposem d’un servei de transport amb el qual us recollim l’article avariat, el reparem i us el tornem a casa vostra. Treballem a Reus i rodalies. Consulteu les

PLANTILLES A MIDA

 • Estudi biomecànic de la marxa:

Fem un estudi biomecànic de la marxa per analitzar la posició del peu en estàtica i dinàmica. D’aquesta manera, podem prevenir lesions de tipus muscular o osteoarticular a llarg termini.

 

 • Ortesis plantars (plantilles)

Les plantilles a mida disminueixen la pressió de càrrega i augmenten la superfície de suport per afavorir una distribució controlada de les càrregues. A grans trets, podem dir que les ortesis plantars són dispositius destinats a la correcció, prevenció i condicionament del peu a partir d’una patologia específica i mitjançant una reubicació dels suports i les càrregues del peu.

 • Modulars (Lelièvre): La part activa es composa d’elements amb els quals aconseguim realinear, corregir i aportar alleugeriment a les alteracions del peu i de la extremitat inferior.

 

 • Termoconformades (plàstic, fibra de vidre i de carboni): Es fabriquen amb un motlle, s’adapta la forma variant la temperatura. Poden ser toves, semirígides o rígides.

ASSESSORAMENT PROFESSIONAL GRATUÏT

Oferim consell i assistència sobre la nostra àrea d’experiència, analitzem les necessitats i característiques del pacient, familiar o cuidador, i recomanem i aconsellem els articles ortopèdics que ens ajudin a obtenir els objectius que els nostres clients vulguin complir.

DEMOSTRACIONS A DOMICILI

A Ortopèdia Robusté oferim un servei de demostracions gratuït en el qual es pot provar el model de cadira elèctrica o escúter que hagueu escollit, per tal que us pugueu assegurar que compleix els objectius i comprovar que us en sentiu satisfets.

ASSISTÈNCIA EN CENTRES SANITARIS

En el cas que un pacient estigui a l’hospital, de manera eventual o per un període llarg de temps, ens hi desplaçarem per prestar-li servei en aquelles activitats que no es puguin dur a terme a l’establiment d’ortopèdia degut a raons de mobilitat o perquè està intern en un centre sociosanitari; en aquests casos, els nostres tècnics ortopedes prendran les mides i faran l’adaptació del producte final.

ASSEMBLATGE + MUNTATGE

Quan rebem una comanda d’un article d’ortopèdia que ha fet el client, muntem i estudiem totes les opcions perquè, en el moment en què el reculli, quedi resolt a l’instant qualsevol dubte que pugui sorgir.

SERVEI POSTVENDA INTEGRAL

Si després d’adquirir un dels nostres productes d’ortopèdia, sorgeix qualsevol inconvenient, el resoldrem tant aviat com sigui possible.

Close

Cart

No hi ha productes a la cistella.