Horari: De dilluns a divendres de 9h-19h | Tèl: 977082464 | 678436973

Preguntes freqüents

La disponibilitat dels productes depèn de diversos factors. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i farem tot el possible per trobar una alternativa.

Si us calen més detalls tècnics sobre el model/tipus de producte, contacteu amb nosaltres per correu electrònic o telèfon.

No exigim cap import mínim de compra, tot i que si la vostra comanda supera els 100 €, nosaltres assumirem les despeses d’enviament a tot l’Estat (excepte Ceuta, Melilla, Balears i Canàries).

Teniu 10 dies a partir de la data en què vàreu rebre la comanda per fer-ne la devolució. Cal retornar el producte en perfectes condicions i amb l’etiquetatge i l’embalatge originals.

Sí perquè, abans de començar el tractament prescrit pel metge d’assistència especialitzada, revisem la història, la prescripció i la medició, i després duem a terme el procés necessari. Posteriorment, planifiquem la pròxima visita i responem totes les preguntes que ens faci el pacient.

Tots els nostres articles tenen una garantia i el marcatge CE (Conformité Européenne) que constitueix la prova que el producte s’ha avaluat i compleix els requisits de seguretat, sanitat i protecció de l’entorn exigits per UE.

Guia del cuidador

Close

Cart

No hi ha productes a la cistella.