Horari: De dilluns a divendres de 9h-19h | Tèl: 977082464 | 678436973

Problemes
al caminar?

El procés de caminar està modulat per molts factors, i en diem marxa.
Una varietat de problemes pot produir una alteració en el patró de la marxa
i donar lloc a dolor o lesions.

Les plantilles a mida son dispositius d’ús per a la correcció i la prevenció del peu en relació a una patologia específica, mitjançant la distribució dels suports i càrregues plantars.

Els peus són una part clau del cos humà, ja que a sobre d’aquests es recolza el 100% del pes. Qualsevol tipus de modificació pot produir posicions desencertades que influeixin altres parts del nostre organisme.

A continuació presentem en quines situacions poden ser d’ajuda unes plantilles a mida:

 

  • Són un suport per reduir la pressió de càrrega, incrementant la superfície de suport i d’aquesta manera repartir de forma controlada les càrregues plantars.

 

  • Tenen la capacitat de restablir els elements que serveixen de suport i que han canviat les seves característiques, d’aquesta manera reduïm les càrregues i també incrementem la capacitat de moviment.

 

  • Si hi ha dificultats en l’eficiència mecànica poden absorbir impactes i alleugerir forces excessives.

 

  • Si ens trobem en període de creixement, les plantilles a mida poden limitar els vectors de força del peu i d’aquesta manera produir una correcció permanent d’aquest problema d’estructuració.

 

  • L’ús de plantilles a mida, poden preveure un dany o alteració, l’ evolució d’aquesta alteració pot dirigir-se a altres elements del cos. Per exemple: Molèsties a les articulacions de turmell, genoll, musculatura lumbar…

 

  • També poden reduir el risc de formació d’úlceres en pacients que pateixen alteracions de sensibilitat com per exemple: pacients diabètics, amb problemes vasculars, trastorns neurològics…

 

A Ortopèdia Robusté fem plantilles a mida, es fabriquen tenint en compte la prescripció que fa el metge especialista, la valoració biomecànica que forma part de l’estudi de la marxa y el reconeixement de l’excés de pressió del peu.

 

Fabriquem plantilles formades per diversos mòduls. Aquestes poden presentar diverses diferencies degut a la combinació dels elements que s’utilitzen en la seva fabricació. El seu conjunt s’elabora segons les necessitats del pacient.

 

Així mateix fabriquem plantilles de resines de poliuretà, espumes EVA o termoplàstics  . Aquestes s’elaboren sota motlle en diversos materials que adaptarem a la forma necessària modificant la temperatura. Els materials canvien, per exemple en duresa, ja que cada plantilla es fabrica tenint en compte les característiques particulars de cadascú.

plantilles a mida
Close

Cart

No hi ha productes a la cistella.