Horario: De lunes a sábado de 9h-22h | Tel: 977 34 59 01 | 678 436 973

Conseguir que el
bienestar sea cotidiano

Ortopedia Robusté es un establecimiento de ortopedia situado en Reus (Tarragona). Desarrollamos una actividad comercial de ortopedia estándar, adaptada y de fabricación a medida.

QUÉ OFRECEMOS

 

El nostre objectiu és oferir benestar i solucions amb un servei professional,
de qualitat i personalitzat. Fa anys que creixem treballant contínuament per oferir la millor selecció, tant a persones amb limitacions en el seu dia a dia com a les seves famílies i cuidadors, fent possible que es compleixin les expectatives d’una vida més autònoma i activa.

 

Disposem d’un establiment adaptat i accessible per a tothom, tenim sales diferenciades per a una atenció personal, un taller amb materials diversos on duem a terme les adaptacions i fabriquem els productes ortoprotèsics a mida i dos tècnics garants en plantilla.

 

Pel que fa al nostre equip, el formen diversos professionals totalment qualificats, entre ells dos tècnics superiors ortoprotèsics i auxiliars coneixedors de la venta de productes d’ortopèdia.

D’altra banda garantim la qualitat dels productes sanitaris ortoprotèsics fabricats a mida amb el compliment de la pertinent autorització administrativa del Departament de Salut (CatSalut). Les nostres instal·lacions reuneixen les condicions i l’equipament adequat pel servei professional que oferim.

Close

Cart

No hay productos en el carrito.